Ajánlatkérés

Autoklávok: sterilizálás mesterfokon

2024. július 01.

A Midmark autoklávok megteremtik a tökéletes higiéniát, valamint ötvözik a biztonságot, hatékonyságot és a könnyű használhatóságot.

A Midmark autoklávokat ajánljuk széles körű használatra kórházakba, háziorvosi és fogorvosi rendelőkbe, személyes higiéniával és gondozással foglalkozó létesítményekbe, valamint állatorvosi rendelőkbe is. Használható még a vérrel vagy testnedvekkel érintkezésbe kerülő anyagok, felszerelések sterilizálására is, így kozmetikusoknak, tetoválóknak, fodrászoknak is hasznára válhat. Javasoljuk, hogy a készüléket csak megfelelően képzett szakemberek használják.

A Midmark asztali sterilizálók számtalan igényt kielégítenek: a kamrák 6, 18, 23 vagy 60 literesek és vastag, egyrészes öntött AISI 304 rozsdamentes acélból (a 60 literes esetében AISI 316 acélból) készülnek. Üzemzavar mentesek, hiszen az intelligens önellenőrző rendszer figyelmeztet a karbantartásra. A több, mint 10 előre beállított, validált sterilizációs program garantálja a hatékonyságot. Emellett a Midmark készülékei biztonságosak is, hiszen több érzékelő ellenőrzi a működési paramétereket, a ciklusidőket a belső és külső körülményekhez igazítva, továbbá mindenki által könnyen használhatók, szervizelhetők. Az autoklávok 100%-ban Olaszországban/EU-ban készülnek (az anyacég amerikai).

MIDMARK SPEEDY B6 autokláv 6 literes

B osztályú autokláv, mely 6 literes kapacitással rendelkezik. Az autokláv a következő alaptulajdonságokkal bír: automata motoros ajtózár, amely garantálja a teljes biztonságot; beépített nyomtató, USB csatlakozó, LCD kijelzős magyar nyelvű kezelőfelület, vízminőség érzékelő.

MIDMARK B típusú 6, 18 és 23 literes autokláv

A Midmark B típusú 18 és 23 literes autokláv opcionális ROSI fordított ozmózis víztisztító rendszerrel rendelkezik, amely azt jelenti, hogy 1000-1200 cikluson keresztül megfelelő minőségű vizet juttat a rendszerbe a sterilizálási folyamathoz. A beépített érzékelő rendszer folyamatosan figyeli a vízminőséget. Csak a jó minőségű víz biztosítja a műszerek és az autokláv tökéletes sterilizálását és hosszú élettartamát. Az eszköz VSL – vákuum biztonsági záras ajtóval felszerelt, melyet motor nyit és zár. A VLS technológia garantálja a teljes biztonságot, a könnyebb kezelhetőséget és a nyitás megbízható önszabályozását. A magyar nyelvű menürendszer segíti a könnyebb munkavégzést. Az autokláv beépített nyomtatóval és opcionális USB adatgyűjtővel is felszerelt.

midmark (2).png

MIDMARK B60 autokláv 60 literes

Ez egy meglehetősen nagy kapacitású autokláv (60 liter). Jellemzői: beépített nyomtató és USB port, B és S típusú vákuum, a ciklusok széles skálája: 121 °C és 134 °C, csak 3,5 l vízfogyasztás ciklusonként, integrált fordított ozmózis rendszer, 4 tálcával és tartozékokkal, 220 V-os tápegység, kiegészítő szárítási opció, kettős motoros működtetésű zárrendszer.

MIDMARK B60SI autokláv 60 literes

Ez az autokláv (ellentétben a ,,sima” B60-al), rendelkezik belső gőzfejlesztővel (Steam Injection). Eszerint a gőzt a kamrán kívül állítja elő a gőzgenerátor, és már gőzként fecskendezi be a kamrába, mint a kisebb (18 és 23 literes) autoklávok esetében. Az a tény, hogy a gőzgenerátor azonnal létrehozza a gőzt, lehetővé teszi a rövidebb ciklusok végrehajtását. A készülék 400 V-ról működik, és 3 fázisú csatlakozója van.

Válassza Ön is a Midmark autoklávokat! Amennyiben kérdése van, keressen minket elérhetőségeinken bizalommal.

Vissza

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Minden jog fenntartva 2024

A weboldalt a Livestudio csapata készítette.