Ajánlatkérés

Kézfertőtlenítés könnyedén: karos és érintésmentes adagolók

2024. augusztus 06.

Ismerje meg karos és érintésmentes adagolóinkat!

Az egészségügyi intézményekbe, helységekbe történő belépéskor a kézfertőtlenítés az egyik legelső lépés a kézhigiéne megőrzése érdekében. Ez azért is fontos mozzanat, mert nap mint nap rengeteg ember fordul meg ezekben a létesítményekben, az ajtókilincseket, pultokat, székeket számtalan beteg megérinti, így ezen tárgyak felületein számos kórokozó megtelepedhet. Ebből fakadóan a fertőzésveszély csökkentése érdekében fontos a megfelelő készítménnyel történő alapos kézfertőtlenítés! Célszerű olyan kézfertőtlenítő adagolót kihelyezni, amely megfelel minden igénynek, és könnyű, akadálymentes kézfertőtlenítési lehetőséget kínál. Fontos szempont az is, hogy az adagoló mindenki számára jól látható és megközelíthető helyen legyen (lehetőleg a bejárat közelében helyezkedjen el).

A következőkben bemutatunk olyan karos és érintésmentes adagolókat, melyek használatával fenntartható az általános higiénia.

Karos adagolók

Az SM 2 univerzális fali adagoló folyékony szappanok, műtéti bemosakodó szerek, valamint bőrápoló szerek pontos és gyors adagolásához használható. Mind eurokonform, mind Schülke&Mayr flakonok befogadására alkalmas, adagolása egyszerűen állítható (1-3 ml-ig). Tartós és korróziómentes műanyag szerkezet, valamint formatervezett kivitel jellemzi. Könnyen kivehető a pumpaszerkezet, amely a különböző konzisztenciájú, viszkozitású készítményeket is utáncsöpögés nélkül adagolja. A kiürült flakonok egy mozdulattal cserélhetők, így eltávolításuk igen egyszerű.

sm2_universal_Picture_Print_CMYK-668500.jpg

Az Ophardt® gyártmányú Ingo-man egy folyékony szappan és alkoholos kézfertőtlenítőszer adagoló, 500 vagy 1000 ml-es EU konform flakonokhoz. Szenzorok segítségével a kéz hozzáérintése nélkül is használható, vagy könyökkel is működtethető fém adagolókarral. Rozsdamentes acél pumpa vagy plasztik pumpa is kapható a termékhez. Alumínium, eloxált matt ezüst vagy rozsdamentes acél házas kivitelekben elérhető. Állítható adagolási mennyiségek: kb. 0,75 ml / 1,0 ml / 1,2 ml / 1,5 ml (függ a beletöltött szer viszkozitásától). Alkalmazható átjárókban, bejáratokban, intenzív osztályokon, dialízis állomásokon, sebészeteken, ápoló- és vizsgálószobákban, tisztaszobákban, terápiás szobákban.

ophardt ingoman.jpg

Érintésmentes adagolók

A Schülke RL1 adagoló egy érintésmentes adagoló kézmosószerekhez, kézfertőtlenítőkhöz, bőrápoló krémekhez. Kompatibilis 500 ml-es és 1 l-es Schülke flakonokkal. Falra is lehet szerelni vagy akár szabadon is állhat. Csepegtető tálca is tartozik a termékhez, az egyes alkatrészek külön is kaphatók. A tartály teljesen kiüríthető. Elemmel vagy hálózaton is működtethető.

RL1.png

Az Ophardt® RX 5-T érintésmentes adagoló flexibilis adagolási megoldást kínál használóinak, lehetőséget biztosítva a kézhigiénés szabályok betartásának javítására. A termék 500 ml-es Euroflakon kompatibilis, illetve 500 ml-es utántölthető saját flakonnal is rendelkezik. ABS műanyag ház és optimalizált méret jellemzi. Kézfertőtlenítő gél adagolására is alkalmas. Opcionálisan álló vagy falra szerelhető a készülék. 4 db C típusú elemmel működik – ezt a csomag tartalmazza. A készülék 1,5 ml-t adagol egyszerre. A termék tartozékai: zárható fali konzol, csepptálca. Az állvány külön rendelhető.

RX 5-T érintésmentes adagoló.jpg

A Steripower® az első érintésmentes kézfertőtlenítő készülék, amely forgalomba került! Porlasztásos technológiájának köszönhetően egységesen juttatja a fertőtlenítő anyagot a felhasználó kezére. Kényelmes használatú, hiszen széles nyílása van, amelybe mindkét kéz egyszerre behelyezhető. Állítható adagolás 0,5 ml-től 5 ml-ig (0,5 milliliterenként). A szenzoros érzékelő azonnal érzékeli a kezét. Többféle állvánnyal is rendelhető különböző színekben. Fali vagy álló kivitelű kialakítású, többféle anyagválasztási lehetőség is rendelkezésre áll: rozsdamentes acél, fa, akril. Akkumulátorral és hálózati áramforrással is üzembe helyezhető.

Steripower_RGB-scaled.jpg

Összességében, bár különböző készülékekről van szó, mindegyik ötvözi a minőséget, a praktikumot és a megbízhatóságot. Amennyiben valamely termék felkeltette érdeklődését, keressen minket elérhetőségeink egyikén!

Vissza

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Minden jog fenntartva 2024

A weboldalt a Livestudio csapata készítette.