Ajánlatkérés

Presto kórházi kocsik – könnyedség és funkcionalitás

2024. július 25.

A Francehopital kifejezetten kórházak, idősotthonok, oltóközpontok számára gyárt kocsikat.

Ilyenek például a Presto (jelentése olaszul: „gyors”) családba tartozó kórházi kocsik, melyek ötvözik a könnyedséget, kompaktságot, gazdaságosságot. Használatuk egyszerűbbé és gördülékennyé teszi a mindennapi munkát. Sokoldalúságuknak köszönhetően bármely egészségügyi létesítményben jól megállják a helyüket, az ellátás minden kézzelfogható igényét kielégítik.

1721985868882.jpg

A Presto rendkívül rugalmasan használható és képes alkalmazkodni a különféle körülményekhez számos tartozékának köszönhetően. A Presto család 4 különböző méretű kocsit kínál: kis méret, közepes, nagy méret és dupla. Minden modell nagy és masszív munkalappal, 3 megemelt peremmel rendelkezik: ezek megtartják a tárgyakat és tolófogantyúként is működnek. A munkalap tükröződésmentes, matt felületű. Mindegyik modell kiváló minőségű, 125 mm átmérőjű kerekekkel felszerelt, melyek forgathatók, nyommentesek. A Presto közepes, nagy és dupla méretnél a munkalap alatt egy kihúzható tàlca található, amely megnöveli a kocsi használható felületét.

1721985868848.jpg

Általános tulajdonságok: a munkalap három, 48 mm magasságú peremmel rendelkezik, mely egyben ergonomikus nyomófogantyú is, lekerekített élekkel. A fiókok nagy, robosztus felépítésűek, teljes szélességű fogantyúval, széles címketartóval és színes azonosító címkével rendelkeznek (ez utóbbi 9 színben kapható), 3 különböző méretben elérhetőek. Golyóscsapágyas (önzáró rendszerű) vagy műanyag síneken csúszó fiókok teljesen kihúzhatóak. Teherbírásuk kb. 40 kg fiókonként. A fiókokhoz központi kulcsos zárrendszer tartozik (elektronikus zárással igény szerint). Minden modell a katalógusból választható kiegészítőkkel igény szerint felszerelhető, igaz ez az opcionálisan kérhető vízszintes keresztrudakkal felszerelt keretre is (pl. szemetes, infúzió tartó, gumikesztyű tartó, defibrillátor állvány stb.)

presto.png

A kis méretű modell (Presto small, 570x595x1035 mm) alumíniumból és ABS műanyagból áll, 6 féle választható színnel. Bal oldalt és jobb oldalt is alkalmas különféle tartozékok és kiegészítő sínek felszerelésére igény szerint.

PRESTO-small-PST43L4-BL_TEC_.jpg

A közepes modell (920x595x1035, Presto medium) szintén 6 féle választható színnel kapható. A már bemutatott alaptulajdonságokon túl bal oldalán 3 kihajtható tároló és kihúzható munkafelület található, jobb oldala igény szerint felszerelhető.

Presto-medium-PS404-AL-overbridge-right.jpg

A nagy méretű modell (1115x595x1035, Presto large) jobb oldalára választható kiegészítők szerelhetők fel, bal oldalán 3 kibillenthető tároló és kihúzható munkafelület helyezkedik el.

Presto-large-PS604-AL-RM1_left.jpg

A dupla modell (1350x595x1035, Presto double) a legnagyobb a termékcsaládban. Ezt a modellt is igény szerint választható kiegészítőkkel lehet bővíteni, bal oldalán pedig 3 billenthető tartály és kihúzható munkafelület található.

Presto-double-PS8044-AL-SIR1_right.jpg

A Presto kocsik teljesen szétszedhetőek – ez garantálja az egyes elemek könnyű helyettesíthetőségét. Emellett 100%-ban újrahasznosíthatók a környezettudatosság jegyében. A tervezésnek és az anyagnak köszönhetően a kocsik felszíne könnyen, precízen tisztítható és fertőtleníthető.

Összességében érdemes a Presto kórházi kocsikat választani a mindennapos feladatok elvégzéséhez.

Vissza

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Minden jog fenntartva 2024

A weboldalt a Livestudio csapata készítette.